Agenda

7 okt

1e wedstrijd Uithof

8 okt

1e training Leiden

10 okt

1e droogtraining

13 okt

cluster wedstrijd leiden

1 dec

Cluster wedstrijd leiden

1 dec

ZHK marathon Den Haag

9 dec 

ZHK Den Haag

4 jan

Nieuwjaarswedstrijd

12 jan

DK welpen

26 jan

DK mini en benjamin

2 feb

Cluster Leiden

9 feb

DK pupillen

16 feb

Cluster Leiden

15 mrt

Andries Kwikbokaal

 Voor wedstrijd data  kies <schaatsen>

in menubalk en ga dan naar

<wedstrijden>

 

        Poldercross 2018

 

Ook dit jaar organiseert de jeugdcommissie van V.IJ.K. weer een poldercross voor de jeugdledenen trainers van Vereniging IJssport Koudekerk, IJsclub Hoogmade, IJsvereniging Woubrugge, Vereniging IJssport Leiderdorp en STC de Rijnstreek.

Wanneer: vrijdag 6 juli 2018

Waar: Hondsdijk 33 te Koudekerk aan den Rijn

Tijdstip: : tussen 18.30 en 18.50 uur verzamelen, de eerste groep  vertrekt rond 19.00 uur onder leiding van een trainer de polder in.

De groepen worden gemaakt naar leeftijd daarom is het belangrijk dat de geboortedatum wordt ingevuld op het inschrijfformulier.

Aanmelden:Voor 30 juni via inschrijfformulier onderaan deze uitnodiging en terugsturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Belangrijk!!!: Trek kleding en schoenen aan die vies en nat mogen worden, neem een handdoek en droge kleding mee. Er zijn kleedruimtes om je bij terugkomst om te kunnen kleden. Het is wel belangrijk dat je een zwemdiploma hebt.

De poldercross duurt tot ong. 20.30 uur en is kosteloos. 

Alle jeugdleden die zijn AANGEMELD moeten zich melden bij de tafel die duidelijk zichtbaar is nabij de ingang van het terrein. Hier krijgen zij een bon om na afloop iets te eten en te drinken, ook de ouders die hebben aangegeven dat ze mee gaan de polder in krijgen hier een bon voor koffie of thee. Voor de ouders die naar hun kind(eren) komen kijken of ophalen is er gelegenheid om koffie, thee, limo of iets te eten te kopen. De jeugdcommissie viert in 2019 haar 10-jarig bestaan, daarom gaat de opbrengst van deze avond gebruikt worden tijdens het dooiweekend van 2019, welk de jeugdcommissie ieder jaar organiseert in april.

Bij regen gaat de poldercross gewoon door, want nat worden we toch wel, maar bij dreigend onweer wordt het afgelast!!!!!

Omdat er vorig jaar een aantal jeugdleden uitslag hebben gekregen na de poldercross komt er dit jaar geen modderbad en wordt het water van de sloten d.m.v. monsters vooraf gecontroleerd.

Deelnemen aan de poldercross is op eigen risico.

V.IJ.K. en de jeugdcommissie zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of kapot geraakte spullen, laat daarom waardevolle spullen thuis.

 

Inschrijfformulier poldercross 2018

Ingevuld formulier graag voor 30 juni mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naam: …………………………………………………………………………….

Gaat je vader of moeder ook mee de polder in?: ….……….

Geboortedatum……………………………………………………………

Van welke vereniging ben je lid: …………………………………….

Prikbord

2e handskleding aanbieden

 

Sponsoring

VIJL is afhankelijk van
betrokken sponsors en
donateurs. Veel dank
Hiervoor.

Webdesign

Deze website is ontwor-
pen en gecodeert door
Designstudio vansoest

Interesse? Neem contact
met ons op.