Agenda

3 juni Skeelerclinic
15 juni

District Kampioen-

schappen

16 juni NPT pupillen toernooi
24 juni

Zuid Hollands

Kampioenschap

4 juli

Clubkampioen-

schappen

6 juli

Poldercross bij VIJK

19 sep

Clubkampioen-

schappen

 Voor wedstrijd data  kies <schaatsen>

in menubalk en ga dan naar

<wedstrijden>

 

Beste IJssportvriend(inn)en,

Na een mooi skateseizoen met als hoogtepunt de Eerste Districts Kampioenschappen Inline-skaten en met daar aansluitend een voor velen van jullie succesvol schaatsseizoen met vele PR’s nodigt het bestuur jullie van harte uit voor het traditionele dooifeest ter afsluiting van het seizoen 2015-2016.

Wij verwachten jullie zaterdag 2 april tussen 13.45 en 14.00 uur in ons clubgebouw in het Weteringpark. Het dooifeest duurt tot 17.00 uur.

Neem je skates(skeelers) mee, want als het weer het toelaat gaan we misschien nog een half uurtje bewegen. Oh ja, vergeet niet je helm, knie- en polsbescherming mee te nemen.

Wij gaan deze middag ook de door jullie gewonnen medailles bij de clubwedstrijden uitreiken en natuurlijk niet te vergeten de PR bokalen.

Tussen de activiteiten door wordt er voor koek en zopie gezorgd.

Laat ons even per mail, whatsapp of met een telefoontje weten of je komt.

Zaterdagochtend 30 januari werd de ijshal Leiden langzaam gevuld door alle pupillen uit het district Sassenheim en de altijd enthousiaste ouders langs de baan. 

Onze mannelijke rijders waren helaas niet aanwezig. Ivo is ziek en kon daardoor niet mee rijden. Beterschap voor Ivo en maar weer snel lekker fit op het ijs herstellen. 
Ook onze kanshebber voor de titel Henk was niet aanwezig. Vandaag is hij opweg naar Groningen om mee te rijden met het NPT. Veel sterkte voor Henk en later hier meer over.

Floortje was de enige VIJL rijden. Ze heeft zich zeer goed gehouden in het sterke veld met pupillen. Een prachtige 5e plek en PR op de 2 ronde. Op het podium stond ze gezellig tussen haar vriendinnen Laura 4e (STGV), Cloe 2e, Kirsi 1e (beide Woubrugge). 
Hieronder de link naar de uitslag van de pupillen.

Pupillen District Kampioenschap 30 januari

FullSizeRender

Zaterdag 16 januari stonden alle welpen van het District aan de start in Leiden voor het Welpen kampioenschap.

Voor VIJL stonden Jitta, Sarp, Oscar en Nick aan de start op deze koude zaterdagochtend. 

Er zijn weer mooie PR's gereden. En Oscar heeft een mooie 5e plek behaald. Oscar is met een mooie districts medaille naar huis gegaan! Zie de uitslag hieronder.

Welpen Uitslag

Prikbord

2e handskleding aanbieden

 

Sponsoring

VIJL is afhankelijk van
betrokken sponsors en
donateurs. Veel dank
Hiervoor.

Webdesign

Deze website is ontwor-
pen en gecodeert door
Designstudio vansoest

Interesse? Neem contact
met ons op.