Agenda

7 okt

1e wedstrijd Uithof

8 okt

1e training Leiden

10 okt

1e droogtraining

13 okt

cluster wedstrijd leiden

1 dec

Cluster wedstrijd leiden

1 dec

ZHK marathon Den Haag

9 dec 

ZHK Den Haag

4 jan

Nieuwjaarswedstrijd

12 jan

DK welpen

26 jan

DK mini en benjamin

2 feb

Cluster Leiden

9 feb

DK pupillen

16 feb

Cluster Leiden

15 mrt

Andries Kwikbokaal

 Voor wedstrijd data  kies <schaatsen>

in menubalk en ga dan naar

<wedstrijden>

 

foto 

Het schaatsseizoen was nog maar net afgelopen of de inline skates werden al onder gebonden om klaar te zijn voor de eerste wedstrijden die alweer in april zijn gestart.

Dit jaar zijn er veel enthousiaste club rijders en rijdsters die deelnemen aan wedstrijden. Zo zijn er verschillende compitities waar aan deelgenomen kan worden.

Dit jaar voor het eerst is er een soort wedstrijdteam gevormd. Raceteam Stolp Vijl. Deze rijders proberen zoveel mogelijk Mijntencup wedstrijden te rijden (dit is een midden Nederland competitie). Ook in de regen gaan deze wedstrijden gewoon door hebben deze rijders al ondervonden.

Verder zijn er ook de Jan vd Hoorn competitie en de Jeugdskeelercup. Deze wedstrijden zijn hier in de regio en laagdrempelig. Dus makkelijk om ook als beginnende rijder aan mee te doen. Van deze compitities zijn er zelfs 2 wedstrijden op onze thuisbaan en wel op 28 augustus en 6 september. Maar als je deelneemt aan de hele competitie geeft dit natuurlijk een goed gevoel en kom je natuurlijk hogerop in het eindklassement. Bij de jeugdskeelercup zijn er na elke wedstrijd prijsuitreikingen. En aan het einde van de compititie is er bij beide een klassements prijs.

Al dichterbij is op 5 juni in Leiderdorp een disctrict wedstrijd voor alle leeftijden. Dus allemaal geef je op aan je trainer.

Buiten deze wedstrijden zijn er ook nog landelijke baan wedstrijden. Door het rijden van deze wedstrijden kan je je plaatsen voor het NK junioren op 29-31 mei. Voor de pupillen is er een NPT op 20 juni. Aan deze landelijke baan wedstrijden hebben wij 1 kadet (juniorC) en 2 pupillen meedoen. 

Ook zijn er Europa Cup wedstrijden. Dit zijn veelal wedstrijden over een heel weekend. Deze wedstrijden zijn zeer gezellig. Er rijden rijders van over de hele wereld mee, zoals uit Colombia, Venuzuela, Bolivia, New Zeeland, Belgie, Denemarken, Tsjechie en ga zo maar door. Tijdens deze wedstrijden rijden ook zeer bekende rijders mee. Ronald en Michel Mulder, Mannon Kamminga, Bart Swings, Pim en zijn broertjes Schipper en ga zo maar door. Dus ook als je deze wedstrijden niet wil rijden is het altijd leuk om hier eens een dag je te komen kijken. 

 

 

 

 

 

Prikbord

2e handskleding aanbieden

 

Sponsoring

VIJL is afhankelijk van
betrokken sponsors en
donateurs. Veel dank
Hiervoor.

Webdesign

Deze website is ontwor-
pen en gecodeert door
Designstudio vansoest

Interesse? Neem contact
met ons op.