Agenda

7 okt

1e wedstrijd Uithof

8 okt

1e training Leiden

10 okt

1e droogtraining

13 okt

cluster wedstrijd leiden

1 dec

Cluster wedstrijd leiden

1 dec

ZHK marathon Den Haag

9 dec 

ZHK Den Haag

4 jan

Nieuwjaarswedstrijd

12 jan

DK welpen

26 jan

DK mini en benjamin

2 feb

Cluster Leiden

9 feb

DK pupillen

16 feb

Cluster Leiden

15 mrt

Andries Kwikbokaal

 Voor wedstrijd data  kies <schaatsen>

in menubalk en ga dan naar

<wedstrijden>

 

Het NK inline skate is dit jaar in Purmerend van 29-31 mei. 

Je kan je voor elk onderdeel afzonderlijk plaatsen. Matthijs heeft zich voor alle onderdelen geplaatst. Dat zijn de 300 mtr tijdrit, 500 mtr serie, 1000 mtr serie, puntenkoers en de afvalkoers.

Op vrijdag zijn de 300 mtr en de afvalkoers. Bij de 300 mtr is Matthijs van de 20 deelnemers 15e geworden. Bij de jongens kadetten is er erg hard gereden. De top 5 rijdt al harder en net zo hard als de snelste junior B. Hij is zelf zeer tevreden met het resultaat. Hierna vind de afvalkoers plaats. Een spannende wedstrijd waarin niemand wil afvallen. Van de 28 deelnemers weet Matthijs de 12e plek te halen. Er is veel getrek en geduw tijdens de wedstrijd. Maar gelukkig weet iedereen zich staande te houden.

Op zaterdag is het wederom slecht weer. En wordt gestart met de senioren 300 mtr. Hier is Ronals Mulder net iets sneller dan zijn broer Michel. Tussen de buien door wordt de 500 mtr serie gereden. Hier haalt hij een 17e plek van de 20 deelnemers en hij is niet echt heel blij. Maar de jongens gaan er keihard tegenaan. 

IMG 3914

De 500mtr serie voor de senioren heren en dames is erg spannend om naar te kijken. Bij de heren wint weer Ronald van zijn broer Michel. Michel hasd volgens Ronald wel een hogere snelheid, maar was niet in staat om zijn broer in te halen dus kon deze met de winst ervan door. Bij de dames heeft Manon Kamminga gewonnen. 

Aan het einde van een regenachtige dag met veel dweilpauzes (;-) ). En veel inzet van alle vrijwilligers start de puntenkoers. Hier staan 20 zeer enthousiaste jongens voor aan de start. Het voordeel van een puntenkoers is dat er gelijk hard gereden wordt en dat er niet van die 5 man brede pelotons ontstaan. Een heerlijk strijd om naar te kijken. Matthijs wet de 9e plek te behalen. Hij is hier erg blij mee. 

Zondag valt helaas volledig in het water. Na veel uitstel wordt er om half 1 besloten om de hele wedstrijd verder af te lassen. Wanneer de 1000 mtr ingehaald gaat worden is nog niet bekend.

Prikbord

2e handskleding aanbieden

 

Sponsoring

VIJL is afhankelijk van
betrokken sponsors en
donateurs. Veel dank
Hiervoor.

Webdesign

Deze website is ontwor-
pen en gecodeert door
Designstudio vansoest

Interesse? Neem contact
met ons op.