Agenda

3 juni Skeelerclinic
15 juni

District Kampioen-

schappen

16 juni NPT pupillen toernooi
24 juni

Zuid Hollands

Kampioenschap

4 juli

Clubkampioen-

schappen

6 juli

Poldercross bij VIJK

19 sep

Clubkampioen-

schappen

 Voor wedstrijd data  kies <schaatsen>

in menubalk en ga dan naar

<wedstrijden>

 

Vrijdagavond 26 juni was het dan eindelijk zover. Het eerste district kampioenschap inline-skate werd gehouden in Leiderdorp. 5 juni was de eerder geplande wedstrijd helaas afgelast wegens onweer. Dus nu was het zover en de wedstrijd werd gereden met een prachtig zonnetje.

Alle leeftijden waren vertegenwoordigd tijdens deze district wedstrijd. Namens VIJL reden er vele deelnemers mee.

Bij de pupillen 4 staan Nicolay, Bodine en Nymphe aan de start.  Er is eerst een tijdrit over 100 mtr gereden. Daarna een inline wedstrijd over 500 mtr. Hierbij starten ze allemaal naast elkaar en diegene die deze 500 mtr het snelste rijdt heeft gewonnen. Hierna konden ze hun behendigheid op skeelers laten zien tijdens een slalom. Bij de jongens pupillen 4 heeft Nicolay de 1e plek gehaald. Bij de meisjes pupillen 4 is Bodine op de 3e plek en Nymphe op de 2e plek geëindigd.

Pupillen 3 reed ook een 100 mtr tijdrit, een 500 mtr serie en ook nog eens een minimarathon over 2 ronden. Hierin bleken Sarp en Angel veruit de snelste. Beide stonden op de hoogste tree om de gouden medaille in ontvangst te nemen.

Bij de pupillen 2 reed Oscar mee. Ook hij kwam uit bij de 100 mtr tijdrit, een 500 mtr serie en een marathon over 4 ronden. Hij weet een nette 4e plek te bemachtingen in het volle deelnemers veld.

Pupillen 1 start na de tijdrit over 100 mtr met een 1000 mtr serie en ze rijden een marathon over 6 ronden. Bij de meisjes heeft Floortje op elk onderdeel gewonnen. Bij zowel de 1000 mtr als bij de marathon is ze makkelijk weg gereden bij haar tegenstanders. Camille weet in deze strijd een mooie 4e plek te bemachtigen. Ook Stan bleek van het district veruit de snelste pupil 1 jongen te zijn. Door ook op elke afstand te winnen. Luuk reed ook een mooie wedstrijd en is 4e overal geworden. Ook Wessel en Wieger streden een gebroederlijke strijd om de 6e en 7e plek. 

Bij de kadetten reden Luna en Matthijs mee. Ook zij reden een 1000 mtr serie na de tijdrit. Deze serie werd door Matthijs nog maar net gewonnen, doordat hij zo ver voorlag was hij wel erg vroeg recht op gaan staan. Luna werd 3e bij de serie. Nu was ook voor de kadetten een minimarathon aan de beurt over 8 ronden. Hierbij werd Luna wederom 3e en Matthijs heeft deze gewonnen.

Als laatste waren de junioren B aan de beurt. Hier hebben we enkel dames van de club rijden. Namelijk Amber en Femke. Ze hebben hard gestreden maar wisten geen plekje op het podium te bemachtigen.

Een mooie avond om trots op te zijn. Want wat heeft Leiderdorp een pracht prestatie neer gezet. Zoveel medailles echt super knap gereden val al onze deelnemers. 

 Uitslag District Kampioenschap 2015

 

foto 4

Prikbord

2e handskleding aanbieden

 

Sponsoring

VIJL is afhankelijk van
betrokken sponsors en
donateurs. Veel dank
Hiervoor.

Webdesign

Deze website is ontwor-
pen en gecodeert door
Designstudio vansoest

Interesse? Neem contact
met ons op.