Agenda

17 feb wedstrijd Leiden
16 mrt Andrieskwik op uitnodiging
25 mrt District Kampioenschappen junioren Haarlem op uitnodiging

 Voor wedstrijd data  kies <schaatsen>

in menubalk en ga dan naar

<wedstrijden>

 

IMG 3914

 

Dag   Tijd        Training     Locatie               Categorie                     

Maandag*     

18.30 – 19.30  Droogtraining         Weteringpark                   jonge jeugd

18:30 -  20:00  Droogtraining         Weteringpark                  jeugd/senioren

19.00 – 20.00  Inline-skatetraining Skatebaan                     wedstrijdgroep vanaf 10 jaar

Woensdag*

18.00 – 19.00   Inline-skatetraining Skatebaan    jonge jeugd

18:00 - 19:30    Inline-skatetraining Skatebaan    jeugd

19.30 – 21.00   Inline-skatetraining Skatebaan   senioren/recreanten vanaf                                                                                                                       18 jaar  

*Maandag

DroogtrainingNadruk ligt op conditie, coördinatie, kracht en techniek. De training wordt gegeven bij het clubhuis aan de Boomgaardlaan in Leiderdorp door Mark Bloemendaal, Dennis Rietkerk, Peter en Eelco Hoogvorst

Skeelertraining voor de wedstrijdgroep, alle leeftijden: Iedereen die mee wil doen met wedstrijden kan dit uur komen skeeleren. Nadruk ligt op techniek en snelheid.  De training wordt gegeven op de skeelerbaan aan de Boomgaardlaan in Leiderdorp door Tjeerd Siersma en Celine.

*Woensdag

Skeelertraining voor jongste jeugd: In dit uur zijn vier niveaugroepen op de baan, waarin bij de eerste groep de nadruk ligt op spelenderwijs leren en de skeelers leren kennen, bij de tweede groep de eerste kennismaking met de 400 m baan en wordt er een start gemaakt met het leren van techniek, bij de derde groep ligt de focus op de techniek en bij de vierde groep ligt de focus op leren trainen. Dit zijn de meest ervaren skeeleraars. De training wordt gegeven door Celine, Eelco Hoogvorst, Madelon Reijners, Willem op de skeelerbaan aan de Boomgaardlaan in Leiderdorp.

Skeelertraining voor volwassenen, alle niveaus: In dit uur zijn twee niveaugroepen op de baan. Beginnende en de wat ervarende skeeleraars rijden in de eerste groep waarbij de focus ligt op techniek, plezier en behendigheid op de skeelers. In de tweede groep ligt de nadruk op harder rijden en meer kilometers maken met aandacht voor de techniek. De training wordt gegeven door Tjeerd Siersma en Gert-Jan Mets op de skeelerbaan aan de Boomgaardlaan in Leiderdorp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prikbord

Gezocht: schaatsbroek en jasje maat 122 en 140

Sponsoring

VIJL is afhankelijk van
betrokken sponsors en
donateurs. Veel dank
Hiervoor.

Webdesign

Deze website is ontwor-
pen en gecodeert door
Designstudio vansoest

Interesse? Neem contact
met ons op.