Agenda

3 juni Skeelerclinic
15 juni

District Kampioen-

schappen

16 juni NPT pupillen toernooi
24 juni

Zuid Hollands

Kampioenschap

4 juli

Clubkampioen-

schappen

6 juli

Poldercross bij VIJK

19 sep

Clubkampioen-

schappen

 Voor wedstrijd data  kies <schaatsen>

in menubalk en ga dan naar

<wedstrijden>

 

raceteam1

Wat begon als langgekoesterde wens van hoofdtrainer Tjeerd Siersma is gaandeweg het afgelopen zomerseizoen geëindigd in een heus wedstrijdteam. Alle leden van de vereniging die wedstrijden reden konden hun wedstrijdnummer doorgeven en voor een hele kleine bijdrage een raceteam Stolp skeelerpak krijgen.

Tjeerds idee was om met een teamwedstrijden te gaan rijden buiten onze regio. Tjeerd heeft gekozen om mee te gaan doen aan de MIjntencup en omdat hem het leuk leek om onze rijders echt een gezicht te geven is hij om de tafel gaan zitten met Jan Verver, Kees van Leeuwen ( de hoofdsponsors van het raceteam) en John de Lange (voorzitter), uit dit overleg is een ontwerp voor een skeelerpak gekomen en zo geschiedde.

Het basis raceteam van Stolp bestaat uit de volgende leden:

Angel Daleman, Luna Daleman, Floortje Janssen, Stan Springer, Luuk Hoogeveen, Noor en Siem van Seggelen, Amber en Femke Siersma, Lenny Keur, Anne Olsthoorn, Hugo Broos, Jan Luyendijk, Arlieke Teunisse, Janine Wolf, Marije Kuiper, Melanie Roest, Kees van Leeuwen en Pauline van der Zant.

Deze leden hebben op maandagavond, na de droogtraining, ook het hele seizoen mee kunnen doen aan een extra training. Het samen leuk hebben is in dit team erg belangrijk maar daarnaast zijn er ook mooie resultaten behaald dit jaar. We hopen op nog meer rijders volgend jaar!!

raceteam2

 

 

 

Prikbord

2e handskleding aanbieden

 

Sponsoring

VIJL is afhankelijk van
betrokken sponsors en
donateurs. Veel dank
Hiervoor.

Webdesign

Deze website is ontwor-
pen en gecodeert door
Designstudio vansoest

Interesse? Neem contact
met ons op.