Agenda

3 juni Skeelerclinic
15 juni

District Kampioen-

schappen

16 juni NPT pupillen toernooi
24 juni

Zuid Hollands

Kampioenschap

4 juli

Clubkampioen-

schappen

6 juli

Poldercross bij VIJK

19 sep

Clubkampioen-

schappen

 Voor wedstrijd data  kies <schaatsen>

in menubalk en ga dan naar

<wedstrijden>

 

Vrijdagavond in de gezellige koude ijshal van Leiden was het een drukke bedoening. Veel ouders en kinderen overal. Iedereen maakte zich klaar om 2 ronde hard te gaan rijden. Als eerste waren de welpen an de beurt. Angel ging voor het goud. Helaas ze valt. Staat snel weer op en snelt alsnog naar een bronzen medaille tijd. Oscar grijpt bij de jongens net naast. Hij is 4e geworden. Davind 15e en Owen 23e.

Bij de mini's helaas ook een valpartij. Bo wil extra hard rijden om op die manier misschien wel een 3e tijd neer te zetten. Daarbij valt ze helaas, maar staat ook weer snel op om een mooie tijd neer te zetten. Ze wordt uiteindelijk 6e. Bodine wordt knap 21e. Nicolay wordt bij de jongens mini's 14e. En ook hier helaas een valpartij. Jelte valt, maar rijdt zijn race ook niet uit.

Benjamin Yara gaat na een goede 2 ronde met het zilver naar huis.

Bij de pupillen jongens weet Ivo de 1e plek te bemachtingen na een mooie tijd.

Ook hebben we een junior B die heeft geprobeerd een super tijd neer te zetten. Met een mooie tijd, helaas geen PR, maar wel bijna de 3e tijd eindigt zij op een 5e plek. Goed gedaan Luna.

Al met al jammer van de vele valpartijen deze avond. Maar super dat iedereen er was en geknokt heeft voor een mooie tijd. Op naar de District Kampioenschappen. Dit was een mooie warming up. Hieronder de volledige uitslag.

Uitslag 6 jan 2017

Prikbord

2e handskleding aanbieden

 

Sponsoring

VIJL is afhankelijk van
betrokken sponsors en
donateurs. Veel dank
Hiervoor.

Webdesign

Deze website is ontwor-
pen en gecodeert door
Designstudio vansoest

Interesse? Neem contact
met ons op.