Agenda

7 okt

1e wedstrijd Uithof

8 okt

1e training Leiden

10 okt

1e droogtraining

13 okt

cluster wedstrijd leiden

1 dec

Cluster wedstrijd leiden

1 dec

ZHK marathon Den Haag

9 dec 

ZHK Den Haag

4 jan

Nieuwjaarswedstrijd

12 jan

DK welpen

26 jan

DK mini en benjamin

2 feb

Cluster Leiden

9 feb

DK pupillen

16 feb

Cluster Leiden

15 mrt

Andries Kwikbokaal

 Voor wedstrijd data  kies <schaatsen>

in menubalk en ga dan naar

<wedstrijden>

 

3 Leiderdorpse pupillen zijn uitgenodigd om aan het officieuse pupillen NK in Groningen deel te nemen. Dat is echt een super prestatie. De gelukkige dit jaar waren Henk HPC, Stan HPB en Matthijs HPA. 

Afgelopen zaterdag 25 januari was het zover. Het gezellige toernooi is van start gegaan om 14 uur.

Als eerste mocht Stan uitkomen op de 500 meter. In een supertijd van 49.43 (17e) kwam hij over de finish. Hierna volgde voor hem de 700m. Deze heeft Stan extra spannend gemaakt, door een rit eerder te starten (vergissing van de hulpstarten) . En wederom in een persoonlijk record kwam hij in 1:08.78 (11e)over de finish. Gelukkig is alles goed gekomen met de tijden. In het veld met 28 deelnemers heeft hij de 12e plek weten te bemachtigen. Stan een dag om trots op te zijn, met een geweldig eindresultaat. Op naar volgend jaar!

Henk mocht daarna zijn kunsten laten zien op de lange baan van Kardinge in Groningen. Hij moest even wennen, maar reed de 500m in 54.58 (24e). Hierna kwam hij uit op de 300m. Deze reed hij super snel in 34.36 (22e) met een persoonlijk record. Deze beide prestaties brachten hem in het eindklassement een 22e plek. Heel knap gedaan Henk.

Als laatste kwam Matthijs aan de start. Eerst de 500m. Met wat zenuwen in de benen kwam hij in een 47.18 over de finish. Een beetje teleurgesteld zette dit hem in het tussenklassement op een 26e plek. Maar vol goede moed is hij aan de 1000m begonnen. Deze reed hij in een persoonlijke record tijd van 1:33.51 (13e). Hij was er super blij mee. Dit bracht hem in het eindklassement een 15e plek. Een resultaat om trots op te zijn, want het deelnemers veld was weer zeer sterk. Door de nummer 1 is er zelfs een toernooi record gereden. 

De 3 Leiderdorpse heren kunnen terug kijken op een super toernooi. 

groningen 2

 

Prikbord

2e handskleding aanbieden

 

Sponsoring

VIJL is afhankelijk van
betrokken sponsors en
donateurs. Veel dank
Hiervoor.

Webdesign

Deze website is ontwor-
pen en gecodeert door
Designstudio vansoest

Interesse? Neem contact
met ons op.