Agenda

25 mrt District Kampioenschappen junioren Haarlem op uitnodiging
31 mrt Landelijke wedstrijd inline
7 april Dooifeest
16 april Eerste droogtraining zomerseizoen
18 april Eerste skeelertraining zomerseizoen
21 april  1e Dave van Dam.  Wedstrijd
22 april  1e Ooms jeugdskeelercup
11 mei  1e JVDH wedstrijd
3 juni Skeelerclinic
16 juni NPT pupillen toernooi
4 juli

Clubkampioen-

schappen

19 sep

Clubkampioen-

schappen

 Voor wedstrijd data  kies <schaatsen>

in menubalk en ga dan naar

<wedstrijden>

 

Het schaatsseizoen was nog maar net afgelopen of de meeste wedstrijdrijders van de club hadden de schaatsen al omgewisseld voor de inline skates.

Begin april zijn de meeste competities gelijk van start gegaan. Zo hebben we rijders rijden bij de mijntencup. Deze wedstrijden worden voornamelijk gereden door het Raceteam Stolp Vijl. 

Ook zijn er landelijke baan wedstrijden waar mee je je kan kwalificeren voor het NK voor junioren op 29-31 mei. Ook hieraan hebben we een 3-tal enthousiaste deelnemers. Voor de pupillen is er een NPT toernooi in Heerde. 

Natuurlijk niet vergeten de competities wat dichterbij huis en wat laagdrempeliger zoals de Jan vd Hoorn competitie en de Jeugdskeelercup. Van beide competities worden er ook wedstrijden gereden op onze thuis baan. En wel op 28 augustus en 6 september. 

Eerder wordt in Leiderdorp al de districtwedstrijd gehouden. Dit is voor jong en oud op 5 juni. Wel vooraf even inschrijven.

Ook rijden er enthousiaste rijders mee met enkele Europa Cup wedstrijden. Hier wordt veel ervaring opgedaan. Want er rijden rijders mee van over de hele wereld zoals Colombianen, Brazilianen, New Zeelanders maar ook Tsejchen, Denen, Belgen en ga zo maar door. Zeer gezellige gemoedelijke toernooien. Hier rijden natuurlijk ook weer grote bekende mee zoals Ronald en Michel Mulder, Manon Kamminga, Bart Swings, Pim en zijn broertjes Schipper. En dit is nog maar een kleine greep. Dus deze wedstrijden zijn ook zeer leuk om gewoon eens te gaan bekijken.

foto

Prikbord

Gezocht: schaatsbroek en jasje maat 122 en 140

Sponsoring

VIJL is afhankelijk van
betrokken sponsors en
donateurs. Veel dank
Hiervoor.

Webdesign

Deze website is ontwor-
pen en gecodeert door
Designstudio vansoest

Interesse? Neem contact
met ons op.